top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

Engagement er en mangelvare

Er du bekymret for din virksomheds medarbejdertilfredshed? Ifølge en rapport fra Gallup er kun 15% af medarbejdere globalt engageret på arbejdspladsen. Og hele 18% er AKTIVT uengagerede. Det er et alvorligt problem, da mangel på engagement ikke bare fører til lav produktivitet, høj omsætning og endda dårlig kundeservice, det bryder virksomheden ned, indefra.

Men der er hjælp at hente. Igennem flere hundrede samtaler har jeg fundet ud af hvad der gør at de succesfulde, har succes. Og det er ikke hvad man umiddelbart skulle tro, for succes og følelsen af at være en succes, er ikke så ligetil.


Hvis vi arbejder sammen, så vil jeg lægge hånden på kogepladen og sige at din medarbejdertilfredshed ikke bare vil øges, du vil også tiltrække nye medarbejdere, en type der vil bidrage til engagement, begejstring og bundlinje.


For at give dig lidt at bruge, helt gratis, så vær opmærksom på følgende i din organisation.

  • Formål Medarbejdere, der føler, at deres arbejde har en dybere mening og formål, er mere tilbøjelige til at være engagerede og tilfredse med deres job. Dette fører ikke kun til højere medarbejdertilfredshed, men også til øget produktivitet.


  • Autonomi Det gælder om at blive set, og hørt. Og ikke bare på et tavlemøde hver anden onsdag. Hvis dine medarbejdere mærker at deres mening betyder noget og du udviser tillid, så arbejder de bedre og mere engageret.


  • X-factor Denne her er individuel. Når jeg går ind i en virksomhed og kortlægger hvor det går galt, og ikke mindst hvor det går virkelig godt, så er det aldrig det samme der får systemet til at spille. Det kræver at du og jeg er nysgerrige, og det kræver at du er med på at erkende at alt det du har gjort indtil videre, ikke nødvendigvis virker nu, fordi det gjorde engang. Det er vigtigt at store forandringer skabes sammen og ledelsen er med til at sprede glæde og positivitet, for tror ledelsen ikke på det, gør medarbejderne heller ikke.

I en tid hvor medarbejderengagement og -tilfredshed er lavere end nogensinde, vil jeg uden tvivl være den perfekte partner til at hjælpe dig og jer vende tendensen. Som danmarks eneste dedikerede eksekveringmentor, så stopper jeg ikke før målet er nået.
Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page