top of page

foredrag af Mette Bloch

Hvis du aldrig har oplevet et foredrag med Mette Bloch, så klik på videoen til venstre, og se med i et par minutter. 

Historierne og vinklerne ændrer sig alt efter hvad det er du skal bruge i din virksomhed, men én ting der aldrig ændres på er at humor er i centrum, og at det skal være noget der gør en forskel for dig, dine medarbejdere eller kollegaer. 

Ingen rynkede bryn, ingen løftede pegefingre, men oplevelser der gør vedvarende indtryk og dermed en forskel.

Hvad syntes du om foredraget?
DårligtIkke godtUdemærketRet godtVILDT godt!
gennemsnitlige bedømmelse er 4.5 ud af 5, baseret på 150 stemmer, Folk elsker det

TedX - Frederiksberg

Her har du et andet eksempel, En TedX der blev optaget i Radiohusets koncertsal i 2021.

 

Egentlig skal man igennem en lang screeningprocess, og har 6 måneder til at forberede sin tale, men jeg kom med på et afbud og blev ringet op 4 dage før den skulle leveres.

Den skulle skrives (ordret) og sendes samme aften, og da jeg havde noget standup jeg skulle levere to dage senere, blev jeg nødt til at vente med at øve Ted'en til jeg havde landet min comedy.

 

Torsdag aften klokken 23 begyndte jeg derfor at øve. Hele fredagen kørte jeg den igennem, lørdag var der generalprøve, og søndag blev den leveret.

 

Jeg havde fået 12 minutter, og SKULLE holde tiden.

Hvad syntes du om TedX'en?
Hader den!Ikke ret godtOkayVirkelig godElsker den!
gennemsnitlige bedømmelse er 4.5 ud af 5, baseret på 150 stemmer, Folk elsker det

"Undskyld, må man gerne grine her?"

 

..Du præsterer bedst når du har det sjovt. Det behøver ikke være "slå-sig-på-lårene" sjovt - men du skal være glad

 

 

Der er ingen der hader at more sig. Bum, basta, punktum! 

 

– Alt går bedre, når vi har det sjovt. Og nej, det behøver ikke være slå-sig-på-lårene-sjovt, men som i at vi føler os underholdt og udfordret.

 

Det du måske ikke ved er, at det er en knap vi kan skrue på, forstået på den måde at dit arbejde og dit liv i det hele taget kan blive mere kedeligt eller sjovere, alt efter hvilken vej du drejer termostaten.

Kan du trække vejret på en ny måde at få det bedre? Kan du “tage røver på dig selv” så du ikke falder i de fælder der unægteligt venter når energien er lav og dagen er gået på held? JA! er svaret. Lær alt dette og meget mere når du får en komprimeret times skarp underholdning du vil kunne gøre brug af resten af dit liv!

 

Hvad får du ud af foredraget?

Du lærer genveje til at lade batterierne op så du ikke bare har det bedre på arbejde, men også når du kommer hjem. Du vil få indsigt i hvor let det er at ændre en dårlig vane, det kræver ikke at du skal lide i flere uger, det er små ændringer som du bare holder fast i. Foredraget er for alle der gerne vil præstere bedre privat og på jobbet med lette og gennemprøvede værktøjer der er sjove og lette at implementere. Tiltag der kan ses på bundlinjen og i mere succesfulde relationer til andre.

 

Mette Bloch har holdt foredrag om arbejdsglæde for de fleste store danske virksomheder og har med stor succes fået deltagerne til, ikke bare at få rørt lattermusklerne, men også at få tænkt over nye og sjovere måder at være i livet på. Der er simpelthen hacks og tricks der kan læres, og det er ikke kedeligt at lære at have det lidt sjovere.

 

Foredraget er ikke for dig der vil sidde med rynkede bryn og tiltuske dig en arbejdsgiverbetalt lur… det er hylende morsomt, og du vil kunne genkende dig selv i utallige af de situationer der bliver beskrevet.

Foredrag 1

Foredrag 2

Vind med Vilje!

 

..Om at få sat mål, og ikke mindst værktøjerne til at nå dem

 

 

Hvorfor er det ofte de samme der altid har succes? - hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål? - hvorfor er det vigtigt at komme udenfor komfortzonen? - hvordan planlægger succes? - hvorfor er nogen gode til “træning” men ikke når det virkelig gælder? - hvorfor får nogen mennesker stress? - hvad kan man egentlig lære af eliteidrætten? - er det omsætteligt?

 

Foredraget tager udgangspunkt i eliteidrætten og giver sjove og enkelte eksempler på hvordan man kan planlægge og vende hårdt arbejde til mere leg og større succes. Du får en masse værktøjer du kan gå direkte ud i din organisation og bruge, og du kan også tage det med hjem og give både dig selv og din familie mere kvalitet og flere smil i hverdagen.

 

 

Hvad får du ud af foredraget?

 

 

“Vind med vilje" handler om hvordan du sætter dig mål, og når dem! - der er fokus på at sætte den ene fod foran den anden, uden at blive alt for forpustet undervejs. 

 

Foredraget er hylende morsomt og du vil kunne kende dig selv i en stor del af de situationer der bliver beskrevet.

 

Det er ikke “rocket science” og du vil højst sandsynligt nikke genkendende til en del af de principper du hører om, men derfra og så til at gå hjem og rent faktisk ændre noget, det er her Mette er ekspert. Ingen kan motivere dig, andre end dig selv, men du kan blive inspireret og få gejsten - og så kommer motivationen helt automatisk.

 

Mette tager udgangspunkt i sin rokarriere og fortæller om hvad hun gjorde fra hun tog beslutningen om at blive verdensmester, til hun blev det!

 

Alle kan lære teknikkerne, og du får den komplette guide, med alle de op og nedture der følger med.

 

Det fede er, at du opdager at du sagtens kan, og at du ikke behøver være et særligt udvalgt menneske for at få din drømme til at gå i opfyldelse.

Få energien tilbage i dit liv og din organisation.

 

Mette bliver ofte antastet efter et foredrag og får at vide at det er “det bedste stand up jeg har hørt i mands minde” - så at det er sjovt er der absolut ingen tvivl om! 

Det bedste er næsten, at hun ofte møder folk der har hørt hende for mere end 10 år siden, men som stadig kan huske historierne. Så sidder de fast på den fede måde!

bottom of page