foredrag af Mette Bloch

Hvis du aldrig har oplevet et foredrag med Mette Bloch, så klik på videoen til venstre, og se med i et par minutter. 

Historierne og vinklerne ændrer sig alt efter hvad det er du skal bruge i din virksomhed, men én ting der aldrig ændres på er at humor er i centrum, og at det skal være noget der gør en forskel for dig, dine medarbejdere eller kollegaer. 

Ingen rynkede bryn, ingen løftede pegefingre, men oplevelser der gør vedvarende indtryk og dermed en forskel.

Motiveret eller ruineret?

 

..Om at få grupper af mennesker og menneskers grupper af hjerneceller til at yde deres bedste…

 

 

Hvorfor er det hårdt at nå en deadline? - hvorfor holder de fleste kun en slankekur i få dage? - hvorfor brokker vi os over trafikken og vejret til hinanden? - hvorfor er det svært at komme af sted til træning? - hvorfor går tiden enten for langsomt eller for hurtigt? - hvorfor tænder vi på drama? - hvorfor vil vi ikke holdes udenfor? - hvorfor vil vi så gerne have ret i alt?

 

 

Foredraget tager udgangspunkt i den måde vores hjerne analyserer på, og hvordan den reagerer under pres og når der skal tages beslutninger - hurtige såvel som gennemtænkte - og i det hele taget bliver du ført igennem situationer som vi alle kender, men måske ikke har tænkt over, hvorfor opstår.

 

 

Hvad får du ud af foredraget?

 

 

Foredraget er egnet til alle der gerne vil blive klogere på sig selv og på hvorfor de nogle gange får løst opgaver let og smertefrit, mens de til andre tider kæmper ikke lykkes. Foredraget er ikke for dig der vil sidde med rynkede bryn og tiltuske dig en arbejdsgiverbetalt lur… det er hylende morsomt, og du vil kunne genkende dig selv i utallige af de situationer der bliver beskrevet.

 

Mette har i dette foredrag samlet en masse viden sammen der både handler om hvordan hjernen enten arbejder med eller imod dig, men også om hvad der påvirker os når vi skal foretage simple som komplicerede valg - hvad kan du gøre for at påvirke dine egne - og i en salgssituation endda andres valg, uden at manipulere eller være uetisk, men på en måde så de er glade for din hjælp.

 

 

Du vil få mere indsigt i din hjernes måde at arbejde på, og forståelse for hvorfor du gør, som du gør, og hvordan du kan ændre små bitte detaljer, for dermed at ændre et udfald fra fiasko til succes. 

 

Du vil også få indsigt i hvordan noget af alt denne viden bruges i salg for at få dig til at vælge bestemte varer, og hvordan man kan bruge “nudging” til at påvirke andres valg på en postiv måde.

Du behøver ikke være sælger for at få noget ud af foredraget. Det giver en kæmpe ballast i forhold til at forstå andre mennesker, og hvor de kommer fra med de reaktionsmønstre de viser. 

 

Også i forhold til samarbejde, teams og gruppedynamikker er foredraget et godt afsæt, især hvis der skal sparkes nye projekter i gang, der skal løbes hurtigere, eller at virksomheden har sat et nyt og højt mål som gerne skulle indfries.

Foredrag 1

Foredrag 2

Vind med Vilje!

 

..Om at få sat mål, og ikke mindst værktøjerne til at nå dem

 

 

Hvorfor er det ofte de samme der altid har succes? - hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål? - hvorfor er det vigtigt at komme udenfor komfortzonen? - hvordan planlægger succes? - hvorfor er nogen gode til “træning” men ikke når det virkelig gælder? - hvorfor får nogen mennesker stress? - hvad kan man egentlig lære af eliteidrætten? - er det omsætteligt?

 

Foredraget tager udgangspunkt i eliteidrætten og giver sjove og enkelte eksempler på hvordan man kan planlægge og vende hårdt arbejde til mere leg og større succes. Du får en masse værktøjer du kan gå direkte ud i din organisation og bruge, og du kan også tage det med hjem og give både dig selv og din familie mere kvalitet og flere smil i hverdagen.

 

 

Hvad får du ud af foredraget?

 

 

“Vind med vilje" handler om hvordan du sætter dig mål, og når dem! - der er fokus på at sætte den ene fod foran den anden, uden at blive alt for forpustet undervejs. 

 

Foredraget er hylende morsomt og du vil kunne kende dig selv i en stor del af de situationer der bliver beskrevet.

 

Det er ikke “rocket science” og du vil højst sandsynligt nikke genkendende til en del af de principper du hører om, men derfra og så til at gå hjem og rent faktisk ændre noget, det er her Mette er ekspert. Ingen kan motivere dig, andre end dig selv, men du kan blive inspireret og få gejsten - og så kommer motivationen helt automatisk.

 

Mette tager udgangspunkt i sin rokarriere og fortæller om hvad hun gjorde fra hun tog beslutningen om at blive verdensmester, til hun blev det!

 

Alle kan lære teknikkerne, og du får den komplette guide, med alle de op og nedture der følger med.

 

Det fede er, at du opdager at du sagtens kan, og at du ikke behøver være et særligt udvalgt menneske for at få din drømme til at gå i opfyldelse.

Få energien tilbage i dit liv og din organisation.

 

Mette bliver ofte antastet efter et foredrag og får at vide at det er “det bedste stand up jeg har hørt i mands minde” - så at det er sjovt er der absolut ingen tvivl om! 

Det bedste er næsten, at hun ofte møder folk der har hørt hende for mere end 10 år siden, men som stadig kan huske historierne. Så sidder de fast på den fede måde!