Personligt

Født i 1966, mor til Line der er født i 1996. Uddannet bankassistent, desuden læst idræt på universitetet, samt psykoterapi og coaching. Forfatter til 6 bøger, udgivet en cd og en dvd.

Har to Norske skovkatte og bor i København. Medlem af 18 dyreværnsorganisationer og elsker god comedy.

alt det du gerne ville vide, men ikke kunne lide at spørge om.

Sport

Sven Balschmidt startede Bagsværd roklub med en håndfuld venner. Han fik datteren Lene Balschmidt, der som resten af familien, fandt stor fornøjelse ved sporten. En dag da Ole Bloch sad og så roning i fjernsynet tænkte han, at det så ud til at være toppen, og drog i roklubben... ikke mange år efter, blev jeg født. Så roning har altid været en del af familien, og er det fortsat.

Karrieren startede i 1981, men først i 1990 lykkes det at blive verdensmester... første gang... (se hér er blærerøvselementet!) - det blev siden til to bronze og en guld mere ved VM, og langt over 100 sejre ved nationale og internationale regattaer. Rokarrieren sluttede endeligt i 1998.

Sådan set mest et blærerøvselement

Erhverv

Siden 1999 foredragsholder på fuld tid. Primære kompetence er at sparke liv i en forsamling, få en gruppe til at interagere og kommunikere bedre, give energi, skabe grobund for nytænkning og positivitet og dette kan gøres lige godt på både dansk og engelsk. 

Opgaver som konferencier er også velkomne, samt dagskurser i præsentationsteknik.

Det anbefales at klikke på knappen "referencer" - så kan du læse hvad andre har fået ud af foredragene, og under knappen "foredrag" kan du se et kort sammenklip fra en stor konference i Bella Centeret.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig eller mit bureau for mere info

Please reload

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2017 by blochamok