top of page

referencer er ikke logoer, det er udtalelser!

(Her har du et udvalg af de mange hundrede)

FULLRATE

Hej Mette, 

Tak for din hilsen. Den kommer bestemt rundt i huset!

 

Og rigtig mange gange tak for dit indlæg i fredags. 

 

Jeg vil gerne gentage at jeg syntes du gjorde det aldeles fremragende. Jeg var imponeret over hvordan du elegant fik lavet de små vigtige koblinger til vores situation. Og så er du bare en dygtig medlevende taler. 

 

Kan også dele med dig at alle som jeg talte med i løbet af aftenen var meget begejstrede for dit indlæg.

 

Tak og godt gået ! 

 

Med venlig hilsen

RENE KRISTENSEN
Director of E2E Digital, Marketing & Channels

Vestas

Mette did a fantastic job in telling her extraordinary life experience in her journey to becoming a top athlete and world champion. With a great balance between humour, honesty, and excellent story telling, Mette was the perfect motivational speaker for a large group of global partners from all walks of life. Thank you Mette for a great evening!

 

Yours sincerely

 

Daniel Alonso Van Camp
Compensation & Reward Specialist
Programme Management / People & Culture

 

Vestas Wind Systems A/S

ATP

Mette Bloch er uden tvivl en vinder! Det er svært at beskrive med ord hvilken gave det er at opleve Mette. Hun brænder helt unikt igennem med sine budskaber. På en helt enkel og raffineret måde. Ens liv bliver på en eller anden måde meget bedre efter mødet med Mette.

 

Venlig hilsen

 

Pernille Juel Sefort

HR-Udviklingschef, HR & Intern kommunikation

Ypsomed

Til vores sommerkonference havde vi fornøjelsen af Mette´s selskab i form af et oplæg på engelsk. Vores nordiske team var samlet og det var derfor vigtigt, at oplægget fra Mette kunne udføres på engelsk.

Vi oplevede en spændende dag sammen med Mette, som tog meget fint udgangspunkt i de i forvejen aftalte emner. Alle emner fik Mette vinklet i retning af vores firma og i vores behov, smukt inspireret af Mette´s egne personlige erfaringer igennem hendes egen karriere.

At oplægget skulle udføres på engelsk var intet problem for Mette og man mærkede tydeligt at det var ligeså naturligt for Mette at arbejde på engelsk som på dansk.

Jeg kan kun anbefale Mette´s spændende oplæg – også på Engelsk.

Anja Pihl, 

Senior Territory Manager

Ypsomed

Ørsted

”En tilbage melding på vores sommerfest hvor vi havde glæden af Mette Bloch.

Jeg havde sendt Mette vores faglige del på mail som vi havde inde hun kom på, hun sørgede for at der var en rød tråd mellem vores faglige del og det indlæg hun kom med. Hun var utrolig godt forberedt, og hun startede med at fange folk fra starten. Hendes indlæg var inspirerende men også rigtig sjovt, hun fik folk til og være en del af præsentationen, og den time hun var på føltes som 10 min. 

 

De tilbagemeldinger jeg har fået:

  • Fedt indlæg som er anderledes.

  • Hun fangede publikum og gjorde det sjovt og være en del af

  • Hun er meget inspirerende  

  • Fed måde og fortælle om sit liv men også at kombinere den faglig del på.


Vi har været meget tilfredse og det er ikke sidste gang vi bruger hende.”

Haldor Topsøe

Kære Mette,

 

Tak for sidst i fredags, du var suveræn! Det er jeg heldigvis ikke den eneste, der synes, for første gang nogensinde har jeg oplevet, at alle tilbagemeldinger har været positive og at folk rent faktisk aktivt melder tilbage.

Jeg hører beskrivelser som; fantastisk, ekstremt sjov, virkeligt gode pointer, inspirerende, hun leverede varen, foredraget gjorde en forskel i mit liv, god humor, hvordan skal vi følge op?, lad os snakke mere om dette, uha, der var 3 ting, hvad var det nu det første var???NÅÅR ja, jeg skal starte med at sætte et mål osv osv osv

Det virkede simpelthen!

 

Mange hilsener,

Susanne, Haldor Topsøe

PFA

 Vi lavede fredag morgen en scoring af hele vores seminar – de 5 teams/afdelinger skulle score hvert enkelt indlæg med karakteren 1-10. Resultatet for Mette blev karakteren 9,9 = topscorer – det ku’ vist ikke ha’ været meget bedre. Her kommer nogle specifikke kommentarer til Mettes indlæg: ¤ Nogle havde troet, at de blot skulle sidde og høre om hendes ro-karriere, så de blev meget positivt overrasket. En blev så fænget, at hun glemte at gå for at hente børn og måtte ringe til svigermor, så børnene blev hentet til tiden. De synes, at der var gode pointer i hendes indlæg, og det var forskellige ting, de særligt havde hæftet sig ved. ¤ Super godt indlæg. Mange gode pointer – helt sikkert noget vi i teamet vil kunne bruge som fælles ramme for det at tænke positivt. Det er nu pludseligt legalt at sige “Hvor er det fedt at jeg får denne lo…, fordi…” ¤ Super form for “pep-talk” – ramte plet ift. vores alles hverdag. Fra Mettes indlæg tager vi følgende ting med os: – Hvordan gør vi de trivielle opgaver sjovere? – Vi vil, i forbindelse med vores gymnastik hver dag kl. 10 og 14, få nogle øvelser, hvor vi får mental energi og ikke blot rørt os.

Med venlig hilsen,

Henrik Boas,

Teamleder, PFA Pension

Teknologisk Institut

Hej Mette

 

Tak for sidst og for dit bidrag til konferencen “Arbejdsglæde og effektivitet”.

Vi har nu talt evalueringerne sammen og arrangementet fik som helhed en usædvanlig god evaluering. Både konferencen som helhed og de enkelte foredragsholdere blev som du ved vurderet på en skala fra 1-5, hvor 1 er det bedste. Din egen præstation blev vurderet til 1,0 for det faglige indhold og 1,0 for den præsentationsmæssige del. Kommentarerne fra deltagerne var:

 

"fantastisk" og  "du er for sej"

Endnu engang tak for din indsats på konferencen.

Venlig hilsen

Connie Christensen

Projektleder

Novo Nordisk

Jeg havde den meget store fornøjelse at opleve Mette Bloch til mit afdelingsseminar med 85 personer i går, hvor Mette talte i en time omkring emnet ”engagement”. Det var en helt utrolig oplevelse – langt over mine forventninger – som i forvejen var store. Mette formåede med det samme at ”få fat” i os alle og på sin meget direkte og ikke mindst humoristiske måde at få sendt nogle vigtige budskaber om ”engagement”, som bare var til at forstå for alle. Jeg er også sikker på, at Mette er ”kommet for at blive i vores afdeling”. Hendes indlæg har sat så mange tanker og snakke i gang, at vi slet ikke er færdige med at ”tænke i de baner, hun så fornemt ledte os ind på”. De reaktioner jeg har modtaget fra medarbejderne i dag er kun positive – og Mette er, af næsten alle, fremhævet som værende dagens absolut bedste og største oplevelse. Jeg vil håbe for mine omgivelser, at rigtig mange får muligheden for at opleve Mette!

 

Venlig hilsen,

Lene C. Andersen,

Novo Nordisk

Zenitel

Jeg vil godt, efter den oplevelse, bidrage med input vedrørende arrangementet. Stemningen her I huset var meget positive mandag morgen efter vores lørdags arrangement. Vi levede højt på oplevelsen hele weekenden. Mette var I fantastisk “form” hun må have sat sig op til arrangement hele vejen fra København til Odense. Straks efter at hun ankom, var hun på. Mette er fantastisk til at beskrive sine oplevelser, udfordringer og mål på en fantastisk beskrivende og billedlig måde. Folk sad nærmest og tuede, øjnene var fyldt med tårer så meget blev der grinet. Mette rammer os direkte på vores følelser, vi kan alle identificere os i de situationer og billeder hun beskriver. Der er absolut noget at tage med hjem. Målet for os var at Mette skulle give vores strategidag en positiv og inspirerende afslutning. Det gjorde hun til fulde. Jeg kan varmt anbefale Mette,

”hun kommer som anonym og går som en stjerne der har givet en stor gave”.

 

Hilsen

Henrik Jacobsen, Sales Manager, Zenitel Denmark.

på_bro_1.jpg

Dansk Møbeltransport

Kære Mette

 

Mange tak for dit indlæg, der ramte lige midt i ”skiven”.

 

Om aftenen – og i dag via mail har jeg kun hørt positive kommentarer til arrangementet, herunder dit ”Bloch-tilskud”.

 

Godt gået!

 

Mvh

 

HC 

 

 

Med venlig hilsen

HR Konsulent
Hans Christian Nielsen

MOBELTRANSPORT DANMARK

DSB

På vores evaluering scorede Mette 4,9 på en 5 punkts skala ud af 60 adspurgte ledere. Det er den bedste evaluering der nogensinde er givet på vores chef- & leder seminarer! Jeg tror det gode resultat skyldes, at Mette giver meget af sig selv og samtidig er god til at binde hendes pointer sammen med nogle rigtig gode historier fra hendes eget liv. Hendes pointer sidder ihvertfald fast også her et par uger efter.
 

 

 

Jonas Bladt Hansen
Konsulent
DSB S-tog

bottom of page