top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

Killinger og romkugler...


I skrivende stund har jeg investeret i to økologiske romstænger fra Emmerys. Det er en god investering, for jeg har været glad lige siden to-pak'en landede i min lomme, og jeg har forsøgt at være helt cool omkring at de lå lige dér, men sandheden er at de har råbt og skreget fra lommen, lige så højt som Karius og Baktus skreg i Jens' mund når de råbte, "VII vil ha' WIENERBRØD!"

Så nu ligger pakken her på bordet, og jeg tænkte at jeg kunne være forfattersmart på den der damebladsmåde og lige brygge mig en kop Pukka-te (citron og ingefær) mens jeg sad i mit beige designerhjem med lammeskindsfutter og skrev vigtige banebrydende indsigter på min nye macbook.

Men ak... jeg har ikke lige gidet lave teen... når man er 51 år og kvinde så har man det PÆNT varmt i forvejen, så det blev droppet. Mit hjem er ikke spor beige, det er mest nullermandsfarvet, det sørger mit rengøringstraume (sådan et må jeg altså have... jeg hader det simpelthen... kan man få støtte fra kommunen til den slags?) og mine to skovkattekillinger for, og lammeskindsfutter ejer jeg ikke.

Så KUNNE jeg jo gå all in på det banebrydende - men f*** altså... hvad kunne det være? - jeg har jo ikke set nyheder i tv siden 2005 (yessscchh... den er god nok!) - så måske er jeg ikke helt oppe på beatet? Hrmm... måske det skal være jordnært? - god idé... Jeg tror jeg åbner den der pakke romstænger der godt kan nå at blive for gamle hvis jeg ikke rubber mig lidt... shit... der er kokos på, og de er knækket... eneste måde at håndtere dem på uden at smatte computer og fingre til er i de store afbrækkede stykker de ligger i.... øjeblik...

Nå... det er åbenbart umuligt at nøjes med at spise den ene... væk er de.. mine fingre er fedtede, og om lidt sikkert også pakket ind i kattehår, da der lige er landet en kælen killing ved siden af mit vildt fancy opstillede "jeg er vigtig og skriver banebrydende ting" arrangement.

Kan og skal jeg berige dig med noget så må det være det faktum at de romstænger kun giver en lille smule kvalme, at man ikke nødvendigvis savner teen, og at weekenden kun lige er begyndt... ❤️

killinger og romkugler

84 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page