top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

Tag ansvar og tag magten tilbage

På livets udfordrende rejse støder vi ofte på situationer, hvor vi føler os hjælpeløse.


Det kan være i vores personlige liv, i karrieren, eller måske i vores relationer. Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at nøglen til at bryde den onde og modbydelige cirkel af hjælpeløshed ligger i tre enkle ord: "Jeg er ansvarlig".?


Forestil dig, at du står i lort til halsen. Det nemmeste er at pege fingre eller skyde skylden på omstændighederne, og du kan endda have ret, det kan være at det slet ikke er din skyld, at andre har behandlet dig virkelig dårligt, snydt dig, bedraget dig eller bare være nogle r**huller. Uanset, så får du intet, som i INTET ud af at og svælge i selvmedlidenhed. Så snart du har slugt kamelen og sundet dig, så er det bedste du kan gøre at flytte dit fokus til handling og sige "Jeg er ansvarlig". Sætningen vil hjælpe dig til at finde ud af hvad du kan gøre for at komme videre. Væk fra dem der ikke behandler dig ordentligt, og endda ruste dig, så du ikke ender i samme situation som nu, en gang til.


Når duu tager ejerskab af situationen så vil der følge en utrolig styrke med. Din nye bedste ven, og den vil ikke bare beskytte dig fremadrettet, den vil løfte dig, styrke dit selvværd, din selvtillid og din tro på at DU kan hvad du vil.


At tage ansvar betyder ikke, at du skal bære skylden for alt, der sker. Det betyder at anerkende, at uanset hvor uretfærdig situationen er, så har du magten til at påvirke hvad der sker herefter.


Det er så simpelt som et valg om du vælger at fokusere på løsninger frem for problemer.

Tænk på det som at tage roret i dit eget liv. Uanset hvor ækel en sidevind du må møde, så er det dig, der bestemmer kursen.


Når du handler og tager ansvar, så begynder du hurtigt at se forandringer. Du finder nye måder at løse problemer på, udvikler stærkere relationer, og vigtigst af alt, du genfinder troen på dig selv. Det du tackler og overkommer beviser din kapacitet og styrke.


Så næste gang du føler dig fanget i hjælpeløshedens og håbløshedens greb, så husk at sige: "Jeg er ansvarlig".


Spørg dig selv: "Hvad kan jeg gøre herfra?" Det vil ikke blot hjælpe dig med at overvinde forhindringer, men det er et totalt nyt mindset der vil give dig et bedre, sjovere og federe liv.

Livet er fuld af udfordringer, men når du tager ansvar, tager du magten tilbage. Og det er med den magt, at du finder vejen til sand selvudvikling og succes.
4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page