top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

Ikke mere dyremishandling!

Jeg kan ikke ha' det! - i flere lande, ude i Asien, bliver dyr pint ihjel på de mest modbydelige markeder du kan forestille dig.

En eller anden har på et tidspunkt fortalt folket, at kødet smager bedre, jo mere dyret har lidt under slagtningen, jo jo! den er god nok! - Ikke nok med det er komplet idiotisk, så er det en hamrende modbydelig måde at opføre sig på.


Hvis du kender mig bare en smule, så ved du, at jeg hader dyremishandling af enhver art. Jeg kunne aldrig finde på at spise på en restaurant der har Fois Gras på menukortet, og jeg undgår så meget jeg overhovedet kan, af varer og produkter, hvor dyr har skulle lide.


Jeg læste engang et opslag på Rickey Gervais' Twitter (du ved, ham komikeren) "Don't get shampoo in your eyes. It stings. There. Done. Now you can fucking stop torturing animals. Ban testing cosmetics on the innocent."


Det har siddet i mig længe, og for et par uger siden gik jeg i krig på Google, for at finde ud af hvor megen af min egen makeup, der var 100% fri for dyreforsøg og tests.


Det var SKÆRMMENDE lidt! - næsten alle de dyre mærker jeg havde liggende, tillader 3. parts-testing, dvs. de tillader at komponenter de kyler i makeuppen, er testet på dyr. Vil de sælge i blandt andet Kina, så SKAL produkterne være testet på dyr!


Så for virksomhederne handler det om et dilemma. Skal vi trække os fra et gigantisk marked som Kina, og blive ved med at pine dyrene med at fodre dem med kemikalier, lade deres hud ætse eller stikke ting i øjenene på dem, eller skal vi tjene mindre, og opføre os anstændigt?


Jeg blev helt dårlig da jeg gik listen igennem, og smed 90% af min makeup ud. What to do? Nu skulle jeg have noget andet, noget der ikke var ondt. Og så var det jeg faldt over E.L.F. Det er et mærke der er til at betale, og så er de "100% cruelty free" - lige noget for mig!


Jeg købte først et kasse med det jeg lige manglede, og siden har jeg lavet en aftale med E.L.F at jeg slår på tromme for dem og deres mission, og så tester jeg produkterne og fortæller dig lidt om hvad det er de har på paletten!


Indtil videre har jeg ikke prøvet noget der IKKE var godt. Den mascara der hedder "Mineral Infused Mascara" er både cremet, lækker og let at få til at sidde, og så har de den lækreste "Poreless Face Primer" jeg har prøvet! En super let primer der giver den glatteste og lækreste hud.

Jeg vil ikke skrive om alle produkterne, bare fortælle dig, at det er en god idé at kigge på deres side. Det bliver både du og dyrene glade for!


Du finder deres produkter her: https://elfcosmetics.dk og de sender med det samme, så du skal ikke vente i dagevis, før du får dine varer!


Jeg håber du bliver lige så glad for dem som jeg er, og på vegne af alle de hunde, katte, kaniner, mus, hamstere, marsvin, chinchillaer, rotter, aber og hvad man ellers har af dyr man udsætter for unødig smerte i kosmetikindustrien siger min kat og jeg tak fordi du læste med, og forhåbentlig vælger makeup med hjertet ❤️
162 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page