top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

En ny chance!


Du ved det måske ikke, men jeg har døjet med ledproblemer i efterhånden mange år. Det er ikke til at sige hvad der triggede det, men det har været helvede, lige siden det startede i februar 2005.

Forestil dig, at du går fra at kunne løbe 10 km. om dagen, på mellem 41 og 45 minutter, du kan ro, cykle, lave vægttræning og i det hele taget bevæge dig frit, til ikke at kunne komme ud ad sengen, uden store smerter. Ikke drømmen for nogen, tænker jeg!

Jeg har prøvet mangt og meget for at få kontrol over situationen, et af de kosttilskud der hjælper mig er en højkvalitets omega 3 olie, men jeg har også måtte have hjælp fra hospitalet.

For at kunne få mobiliteten tilbage i min venstre albue, der var gået helt i smadder, fik jeg i december en større operation foretaget. Det skal vise sig, hvordan den kommer til at virke, når alt er faldet helt til ro om en måneds tid, men det har givet mig blod på tanden, og jeg er netop startet til Kaatsu fitness på Østerbro. Hvis du ikke ved hvad det er, så er det en træningsform hvor man får nogle trykbælter om arme og ben, der mindsker blodgennemstrømningning, og du kan derfor træne med ekstrem lav vægt og alligevel blive udmattet og få hypertrofi (muskeltilvækst). Det gode for mig, og for dig hvis du er skadet eller har gået lang tid uden træning, - eller gerne vil have muskeltilvækst, hurtigt, er at træningsformen skåner led og sener. Det vil sige at du får fuld effekt, uden skader.

Jeg glæder mig enormt til at komme ind i en rutine, så jeg kan klare tre gange om ugen på egen hånd i centeret, og glæder mig endnu mere til at kunne kende min krop igen!

Hvis du vil vide mere om Kaatsu fitness, så smut forbi et af deres centre og hils fra mig! - så er jeg sikker på at du vil få trigget en nysgerrighed, og prøver en introtime! - du finder dem ved at trykke på linket nedenfor.

Kaatsu-fitness

2o clips i armen - og en skrue


204 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page