top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

Karmisk oprydning...


I numerologien arbejder man i tal, og der findes noget man kalder for "Karmisk oprydning". Det er svære perioder, hvor man får lov at tage nogle prygl og stokkeslag for unoder man har lavet i et foregående liv. Efter sådan en periode føler man sig lidt lettere, da man slæber rundt på lidt mindre karmisk gæld.

De sidste 14 dage har jeg sådan set også haft en slags karmisk oprydning. Forstået på den måde, at vi i min andelsboligforening skal have renoveret en masse, og derfor alle skal tømme både loftsrum og kælderrum.

Det er sikkert en let sag for mange mennesker, men jeg har det ligesom vand, når det gælder plads... Er det der, så flyder jeg derhen og fylder det ud.

Og jeg havde ikke bare ét loftsrum, eller ét kælderrum, nej nej! - hvorfor dog nøjes med lidt, når man kan rage til sig? - Jeg havde TO loftsrum og TO kælderrum. Alt skulle flyttes, og jeg skulle enten finde opbevaring ude i byen, have det i min lejlighed, eller kyle det ud.

Og det er så her den karmiske oprydning kommer ind i billedet... For shit altså! - hvor lå der meget fortid i de rum! - det meste noget der var let at slippe, men der var også billeder og effekter hvor jeg virkelig skulle tænke mig om. Jeg endte med at smide 99% af det, i containeren. Mit bedste bud er, at jeg med hjælp fra et par skønne mennesker, høvlede 3 ton af sted, også møbler, gamle stilehæfter, sko, støvler, billedrammer, plakater og en enkelt gammel cykel.

Jeg brugte det meste af i går på at få styr på det, jeg havde taget med ind i min bolig. Fik sorteret og smidt ud endnu en gang. 6 ture til containeren - i alt 12 sorte affaldsække ved 2. runde af processen.

Og hvor vil jeg så hen med dét? - jo - jeg er så meget lettere i dag, at du tror det' løgn. HOLD NU OP! hvor er det skønt at vide at jeg intet ejer, ud over det jeg har indenfor de 4 vægge jeg bevæger mig rundt mellem. Intet der fylder i sind eller kroge, intet der bare fylder eller holder fast.

Minder er gode, men de fleste af dem er fine nok i hjertet, og de vigtigeste ting og billeder, tog jeg et foto af, så de ligger elektronisk.

Hvis du ikke har prøvet det, men føler dig lidt tung - selvom du har løbetrænet i mange uger, så prøv! - det er fabulous!

186 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page