top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

Ny butik!


Glædelig efterår! - Ja!, jeg ved det kan virke som en mærkelig ting at starte med, men jeg er en af dem der TROEDE at jeg ELSKEDE varme, lige indtil det var sommer i Danmark på dag 5.247... JØSSES!

Nå, men at tale om vejret er for kliché, så videre, Mette B!

For dig der godt kan lide at kigge på tøj på nettet, så har jeg godt nyt. Jeg har lavet en shop hvor de effekter du ser på siden ikke er nogen jeg har valgt, de er blevet valgt af nogen i Leipzig, Men jeg har lavet de print du kan se på tøj og ting i shoppen. Du er velkommen til at kigge forbi, Der er et par af de print der ligger derinde hvor jeg giver alle de penge der kommer ind til dyrevelfærd, det drejer sig om de print du kan se her...

Jeg glæder mig til at interagerer mere med dig hen over efteråret, der er mange spændende ting i kog! - se mere i min shop "Squeakily Sneaky Outfox" - klik på logoet!

Squeakily Sneaky Outfox

Denne giver penge til Danske dyreinternater Denne giver penge til kattehjem

29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page