top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

Ud med lummer luft, pollen og skimmel!


Tørretumbler eller affugter?

Jeg har en lejlighed i to plan… Jeg siger det egentlig ikke for at blære mig, men mere for at fortælle, at der er en åben trappe ned til en høj kælder, og at jeg dernede har et træningsrum og et vaskerum.

Fordi det er en kælder, og der ikke er varme på dernede, så kan luften godt blive lidt tung. Især når luftfugtigheden er høj, så kan tøjet ikke tørre ordenligt, og selv min tørretumbler har svært ved at få alt fugt hevet ud af eksempelvis sengetøj.

Jeg tog derfor en tur på nettet og fandt en video som Brian fra greenline.dk have lagt op.

Her fortæller han om at en god affugter ikke alene kan spare dig for slid på tøjet ved at det slipper for en tur i tumbleren, men også at den, hvis den er udstyret med et HEPA-filter kan tage pollen og skimmelsporer fra luften.

Jeg tog derfor kontakt til Brian og tænkte at de skulle komme an på en prøve! - hvis du har fulgt med på min facebook, så husker du måske at jeg lagde en video op hvor jeg ikke var helt tilfreds med den tørring min hamrende dyre AEG tørretumbler kunne levere…

Jeg valgte at teste en Meaco 20L med HEPA-filter - sådan en sag koster 3.295 kroner, men Brian ville gerne lade mig teste den for at se om den kunne slå tumbleren og gøre luften i kælderen bedre.

Og hvordan er det så gået?

Jeg har haft den sat til i halvanden uge. Jeg har smidt tøjet på tørresnoren og på vandrørene i stedet for i tumbleren, og bliver nødt til at give ham ret. Sengetøj er knasende sprødt dagen efter jeg har hængt det op, og luften klart mere behagelig i lokalet.

Den bruger mindre strøm end min tørretumbler, og den bidrager til et bedre indeklima, så lige nu ærgrer jeg mig lidt over at jeg købte tørretumbleren sidste år… Men pyt - de står side om side og kæmper om opmærksomheden, og lige nu fører Meaco altså stort!

Hvis du vil se nærmer på muligheder, prisklasser og styrke, så klik HER - så hjælper Brian og de andre fra.greenline.dk dig med bedste affugter til dit behov!

Affugter fra greenline.dk

119 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page