top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

"So ein ding"


Hvis der var et job jeg godt gad have, så er det jobbet Nikolaj Sonne bested på DR's "So ein ding" - et fabelagtigt program for gadget-freaks (mig!) - et program jeg slugte råt, hver gang det tonede frem på skærmen.

Det er mange år siden vi havde fornøjelsen af programmet, og øv for dét... for der er lige kommet en ny Iphone, og den gad jeg godt have smidt i hænderne på Sonne.

Men når nu det ikke kan være sådan, så er det næstbedste jo at anmelde den selv.

Og lad os nu bare være ærlige... det vigtigste er, at den er sjov at bruge. Og det er den!

Ny feature under beskeder udnytter dens ansigtsgenkendelsessoftware (læg lige mærke til HVOR langt det ord er!!!) til at animere små tegneserieansigter så du kan sende korte talebeskeder som enten ræv, hund, høne osv.

Alle dine koder ligger også på telefonen, til ALLE dine programmer og apps! - beskyttet af selv samme ansigtsgenkendelse.

Ingen "home knap" - det meste af det du kan og skal, foregår direkte på skærmen der er blevet større uden at gøre telefonen synderligt større end Iphone 6 og 7.

Telefonen har glasbagside og vejer lidt mere end dens forgængere, kameraet er uovertruffent og det samme er opløsningen. Der er fede features under indstillingen "portræt" i kameraappen, og du kan nu også lave skærmoptagelse af din telefon, både hvor du optager lyden fra telefonen, eller hvor du bruger lyd fra mikrofonen, altså din stemme.

Kontrolcenteret kan du nu også kontrollere lidt bedre, du finder det når du swiper ned oppe fra højre hjørne af skærmen. Kig under indstillinger for at finde ud af præcist HVOR meget nyt gøgl der er stoppet i din nye minicomputer....

Når du skal sætte telefonen op foregår det så simpelt at du tror det er løgn, hvis du har en gammel Iphone du gerne vil sætte den nye op som. Ingen kabler, ingen bøvl, bare scan billedet på den ene telefon med den anden, og telefonerne gør resten for dig.

Alt i alt en oplevelse og et kamera der er bedre end godt.

40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page