top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

Fiffy fif


I stedet for at have et menupunkt til anbefalinger, gode råd og fif, så kommer alt til at ligge på bloggen fremover... til gengæld vil det være med fiffy "tags" så du altid kan finde det du leder efter! (smart, Mette B!!!)

Jeg har samlet en pokkers masse information sammen gennem årene omkring både træning, sundhed, kosttilskud og behandlingsformer - og det skal komme dig til gode lige her! 😃

Det første jeg vil dele med dig, er lidt om vand. For er vand bare vand? Tjooo... det er det jo, og så alligevel ikke... Her i Danmark har vi vand i super kvalitet - nogen siger at det er markant bedre end det du køber på flaske, og så er det ovenikøbet gratis... Kan det så blive bedre? spørger du måske dig selv? - Jeps! - det kan det faktisk.

Da jeg for to år siden fik lavet nyt køkken, så fik jeg boret et ekstra hul i bordpladen, til en ekstra vandhane. Og ikke jeg ville have et køkken som et amerikansk badeværelse hvor man har "his" and "hers" vaske og armaturer, nej jeg ville oppe min sundhed med en "Chanson Royal". Som du kan høre er det MEGET fint... "Royal" er altid det bedste, så dén ville jeg have.

Det er i al sin enkelhed en vandhane med en overordentlig masse udstyr pakket ned i køkkenskabet under vasken, der gør vandet til en særlig oplevelse...

Vandet fra en Chanson er vand pumpet med antioxidanter. Det er filtreret, og du kan selv styre ph-værdien, dvs. at har du, som de fleste, fået for meget kaffe og spist for meget junkfood, så kan du rette lidt op på den håbløs syre/basebalance du har skabt i dit indre, med noget basisk vand.

Vand med lav ph kan du bruge til at rense hud med, tørre borde af, og i det hele taget er bakterier ikke glade for lav ph.

Jeg bruger vandhanen fordi vandet smager bedre, fordi jeg ved at jeg optager vandet bedre, at jeg hjælper min krop med at holde sig sund, og så er det skønt at have den lige ved hånden. I øvrigt kan vand med høj ph bruges til at vaske grøntsager i, man kan kun vaske pesticider af med meget basisk vand der enten kan tappes direkte fra hanen eller hvis du laver en blanding af almindelig postevand og natron.

Ikke bare vandet er populært hjemme hos mig, hos både mennesker og dyr, det er maskinen også... Fie har lært at tænde på skærmen - men ikke lært at slukke... Jøsses altså! 😂😂😂

Hvis du kunne tænke dig en chansonmaskine, smage deres vand fra en af deres tappestationer eller bare læse mere, så klik på linket her, så ryger du videre til eksperternes hjemmeside....

43 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page