top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

Den gode dag.


Det er i dag den gode dag! - vidste du dét? - og hvorfor, tænker du måske...? hvad dælen er der godt ved en rævekold oktoberdag, når nu det i øvrigt er den sidste dag i weekenden?

Det er den dag på året hvor du får den time tilbage der blev tyvstjålet fra dig i foråret!

Stjålet blev den nemlig, og ikke engang i nattens mulm og mørke, for solen og alle de der roterende planeter var ved at have skovlen under natten, så tyveri ved højlys dag, kan man kalde det!

Men nu er natten tilbage, "with a vengeance" som man siger på udenlandsk. Det eneste tidspunkt på efteråret at vi kan nyde det, er i dag, inden det bliver aften. For lidt senere i dag vil du overraskes og undres over hvem der slukkede den store lampe mens du var i supermarkedet... DAMN! - jeg er ikke vild med mørke. Det er lidt uhyggeligt, og det eneste det opfordrer til er varm kakao og hjemmebag, og det er ikke noget der er godt for mig i længden.

Så hvad nu? - hvad skal vi stille op med de næste mange mørke måneder? - har du et fif? en måde du kommer igennem på uden traume og 8 kg. på sidebenene? - så del ENDELIG! - vi må stå sammen i det kolde nord!

47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page