podcast og info!

Her finder du alle podcasts, både de gamle, og de sprit-nye!  

Er du heldig finder du måske endda en "teaser" på de næste der dukker op, samt datoen for hvornår du kan møde dem her på siden! 

 

Når en podcast er udgivet, vil du finde informationer om gæsten her, og der er links til både deres hjemmeside eller sociale medier, samt links til ting vi har talt om, under interviewet! - Du finder selfølgelig også et link til selve podcasten, se nederst i hver sølje! Jeg håber du vil abonnere, du kommer til at more dig, kan jeg love! 

2. oktober 2020

Lasse Brogaard - Instagrammer

Lasse er simpelthen helt sin egen! Mød den empatiske, rolige og sindige jyde med en glødende passion for makeup og beauty. Lasse var ikke meget for at lave in instagramkonto, men hårdt presset af venner, gjorde han det alligevel. Inden han nåede at se sig om stak det fuldstændig af, og resten er historie. Med over 100.000 følgere der suger gode tips og tricks til sig, deler han rundhåndet ud af erfaringer.

Lasse har også en hobby som ikke mange andre dyrker herhjemme, og den hører du mere om i afsnittet her. 

Livet har budt på lidt af hvert, for når man ikke passer ned i en standardkasse, er man for nogen, en særling. Hør hvordan han tackler det- og mere til! Følg Lasse her!

new-instagram-logo-vector-png-8.png

Lasse Brogaard

rss.png
<-- Lyt her!

25. september 2020

Ann Lind Andersen - Anmelder

Ann Lind Andersen har et job (faktisk to) som de fleste ville elske at have. Mest kendt er hun nok for at at være filmanmelder, det vil sige at hun går i biografen for os, ser de de nyeste film og giver os en melding bagefter om oplevelsen. hvem drømmer ikke om det? 

Som du måske ikke ved, så er Ann også indholdsansvarlig for "God Morgen" på TV2, det er med andre ord hende der, med gode kollegaers hjælp sammensætter de programmer du kan nyde om morgenen i dit tv. 

Hør hvordan hun uddannede sig til de evner og kompetencer hun har i dag, turen har været mega spændende  og omfattende!

Følg Ann her!

new-instagram-logo-vector-png-8.png

Ann Lind Andersen

rss.png
<-- Lyt her!

18. september 2020

Thomas Rathsack - Jæger

Når der står jæger, så er det ikke fordi Thomas ligger på lur i dyrehaven med blød hat og jagtgevær, han er jæger nummer 229 i jægerkorpset, og har oplevet mere end de fleste!

Men han er ikke bare en kloning mellem Rabo og Batman, han er også en kæmpe dyreven, og gør alt hvad han kan for at hjælpe hunde i nød.

Thomas er handlingernes mand, og derfor har han også udgivet en selvbiografi, men og en hel krimiserie om jægersoldaten Michael Plessner. Han var chefinstruktør på tv-serien "Korpset– gjort af det rette stof" og så er han skribent på Ekstraladet hvor han skriver om terror, militær og sikkerhed.  Følg Thomas her!

unnamed.png

Thomas Rathsack

rss.png
<-- Lyt her!

11. september 2020

Birgit Aaby - Iværksætter

Birgit blev iværksætter før det blev et ord vi brugte i flæng. Hun rullede ærmerne op, gik i gang, og blev ved, og arbejdede sig stille og rolig til toppen. Samtidig har hun været der for sin familie, og formået at være den chef vi alle drømmer om at have. Fuld af empati, forståelse men også rammer.

Da Birgit blev inviteret ind i hulen til løverne, blev hun klar over at hun havde bygget en stor forretning på jysk snusfornuft og uden at kunne nogle af de fancy ord de andre kunne. Hun siger selv at det hun har gjort, kan alle gøre. Lyt med og hør om du mener hun har ret!

Følg Birgit her!

new-instagram-logo-vector-png-8.png

Birgit Aaby

rss.png
<-- Lyt her!

4. september 2020

Ronni Garner - sanger

Ronni er blev landskendt da han begyndte filme sig selv mens han stor-grinene fortalte sjove og platte jokes. På et kort øjeblik fik han over 150.000 følgere på facebook, blev hevet i, af alt og alle, og noget der bare startede for sjov, tog pludselig fart. 

Ud over gak og løjer fik han også vist danmark at han er musikkens mand. Han har spillet musik altid, lavet sine egne sange, som han også synger, og med populariteten kom der også mere gange i den interesse.

Et uhyggeligt uheld på en motorvej satte en brat stopper for livet i overhalingsbanen, og følgerne fra den dag, er stadig svære. Mød den empatiske Ronni lige her og følg ham på Facebook.

unnamed.png

Ronni Garner

rss.png
<-- Lyt her!

28. august 2020

Terriik Pharell - korkprop

Når der står "korkprop" ved Terriiks navn, så er det fordi det er hvad der allerbedst beskriver ham. Titlen på hans foredrag, "Så dø dog, din fucking junkie" gjorde mig nysgerrig og efter en kort samtale med humørbomben Terriik, fandt jeg ud af at han har været clean i 6 år (and counting!) efter et 18 år langt misbrug med mislykkede forsøg på både afvænning og endda selvmord. Og hvis du tænker at det er lige barskt nok til en lykke-podcast, så vi jeg udfordre dig til at lytte. For du bliver opløftet og kommer til at både græde og grine, er jeg sikker på. Mest af alt skal hans historie ud, for mage til fighter, skal man lede længe efter Du kan læse mere om Terriik lige her!

home button.png

Terriik Pharell Karlsen

<-- Lyt her!

21. august 2020

Fuhlendorff - komiker

Christian Fuhlendorff er en af danmarks bedste komikere. Ud over at have produceret et hav af one-man shows, så har Christian skrevet tv serier, han er er skuespiller, han har ageret tv-vært, har lagt stemme til tegnefilm, og så har han podcasten "Hva så?" der er en af de mest hørte podcasts herhjemme.

Hvad du måske ikke ved er, at han er dygtig til at tegne, at han elsker at arbejde med nye ideer og projekter, og at han hellere end gerne kaster sig ud i noget nyt, når passionen og energien føles rigtig. 

Lyst med og hør meget mere om hvad han har gang i lige nu, og hvordan det hele startede. Du kan følge Christian lige her:

new-instagram-logo-vector-png-8.png

Christian Fuhlendorff

rss.png
<-- Lyt her!

14. august 2020

Simon Glæsel - danser

Det er svært at lade være med at smile, når Simon kommer ind ad døren. Han er et festligt energibundt og hvis du ikke kendte ham, og han præsenterede sig som danser, så ville du sige "ja selvfølgelig!" for det emmer ud af hver en celle i hans krop, at det er dans der fylder i hans liv.

I podcasten fortæller han om rejsen til hvor han er i dag, om da han landede drømmejobbet, og om dengang han helt uden at ville det, et kort øjeblik var centrum i "Ellen" et af de største shows på amerikansk tv.

Simon har selv en podcast der hedder "Maskot for mine venner" - som inkarnerede lyttere siger er den ENESTE podcast for dansere! Følg Simon her:

new-instagram-logo-vector-png-8.png

Simon Glæsel

rss.png
<-- Lyt her!

7. august 2020

Joachim Knop - operasanger

Joachim er bedst kendt i den brede befolkning som den kække og lettere sleske "Peter" i ungdomsfilmen "kærlighed ved første hik" - og kan du ikke huske hvad det var for en, så er du nok med, når jeg siger "Anja og Viktor". 

Men Joachim er meget mere end det. Han er uddannet operasanger, han spiller teater, han er hamrende dygtig til musicals, og en emminent entertainer. Han lige fået opfyldt en af sine store drømme ved at udgive en jazzplade, han er altid i gang med enten en forestilling eller en tourné - 

han har simpelthen ild i r*****

Hans plade, "Evergreens på dansk" kan du købe lige her!

1200px-Vinyl_record.svg.png

Joachim Knop

rss.png
<-- Lyt her!

31. juli 2020

Umahro Cadogan - ekspert

Umahro er ikke en hemmelig gæst, mest fordi vi gav folk på instagram lov til at stille spørgsmål til ham, inden vi optog podcasten.

Han er en af den slags eksperter du føler dig godt tilpas sammen med, for selvom han ved alt om sund livsstil, og om hvordan du kan få det bedre med eventuel sygdom, ved at ændre din kost, så er han ikke nedladende eller irettesættende, i sine råd.

Han svarer på en del af de spørgsmål der blev stillet, og giver dig indblik i hvad du kan gøre, for at leve sunere.

Han har lovet at der bliver lagt links ud på hans egne sider omkring de specifikke tilskud han taler om, så du behøver ikke skrive ned!

Følg ham her:

unnamed.png

Umahro Cadogan

rss.png
<-- Lyt her!

24. juli 2020

Stine Sara - Instafænomen

Hun vader ind i alles hjerter med træsko på. Vi griner med hende, ikke ad hende, og hun spreder så megen glæde og så mange smil, hvor end hun går. 

Der kan være mennesker der bliver lidt overraskede, når hun er i rummet, for hun er helt sin egen, noget os der følger hende, elsker!

Alle dage er helt sikkert ikke lige fede, men er der nogen der er positive og omfavner livet, på godt og ondt, så er det hende!

Denne podcast bliver også optaget på video, find links på instagram, når den er i luften!

Følg hende på instagram her:

new-instagram-logo-vector-png-8.png

Stine Sara

rss.png
<-- Lyt her!

17. juli 2020

Thomas Hartmann - komiker

Thomas siger selv, at han har fløjet lidt under radaren, men du kender med garanti hans arbejde. Han er, ubetinget, en af landets bedst "joke writers" - og ikke nok med at han er hamrende sjov, så er han empatisk, utrolig reflekterende, og bare inspirerende at lytte til. 

Du kommer til t grine, når du hører om det mest mærkelige arbejde han har haft, og samtidig tænker du, "hold nu OP! det kunne være gået helt galt!"

Som for så mange andre, var det ikke bogen "hvad kan jeg blive" der satte ham i gang med komikken, men en optræden han så, der fik ham i gang.

Resten er historie! - 

 

Følg ham her!

unnamed.png

Thomas Hartmann

rss.png
<-- Lyt her!

10. juli 2020

Line Baun Danielsen - blogger

Line er en kvinde med ben i næsen! - Ikke nok med at hun har spillet ishockey på landsholdet, så har hun været tv-vært i 28 år, hun medietræner folk gennem sin virksomhed LBD kommunikation, hun er blogger, hun et et kæmpe hit på instagram med sine super inspirerende videoer hvor du kan træne med hende, live, og så er hun foregangskvinde når det handler om aldersdiskriminering. Og når man ser på Line, kan man godt forstå hende! Hun er LANGT fra færdig, hun er i sin bedste alder og har gang i 1.000 ting, og hun gør det fremragende. Lyt med og bliv inspireret!

Følg Line her!

new-instagram-logo-vector-png-8.png

Line Baun Danielsen

rss.png
<-- Lyt her!

03. juli 2020

Karen-Marie Lillelund - sjov

Karen-Marie er en af de sjoveste kvinder i Kongeriget, og for at glæde endnu flere, så tog hun endda en tur over Atlanten, for at underholde amerikanerne.

Du kan ikke undgå at blive i godt humør, når du er i selskab med hende, for hun er ikke en der sparer på krudtet, og fedter med de sjove bemærkninger, de kommer ud så naturligt at det er misundelsesværdigt.

Hun har en nyhed på vej, læs mere på www.karenmarielillelund.dk

Skynd dig at lytte med, og tag også forbi Karen-Maries youtubekanal og  klik på "Abonner" med det samme! 

you.jpeg

Karen-Marie Lillelund

rss.png
<-- Lyt her!

26.juni 2020

Mark Anthony - Motivator

Mark ved så godt som alt om motivation. Ikke nok med at han holder foredrag der er super motiverende, så uddanner han coaches og i særdeleshed, "motivatorer". Interessen har han altid haft, så at lave en uddannelse der lærer folk at måle motivation, lå lige til højrebenet.

Han har en evne til at skære direkte ind til benet, og se hvad der er på spil, når han taler om dét der rører sig hos sine klienter, så det er til at forstå at Mark er en travl og efterspurgt mand! Se mere om Mark her: www.markanthony.dk 

Og på linket herunder finder du vej til Marks youtube-kanal

 

you.jpeg

Mark Anthony

rss.png
<-- Lyt her!

19. juni 2020

Karina Von D'Ahé - tv-kendis

Karina er et af de mest smilende mennesker jeg kender. Og hun smitter! På den helt gode måde! Ser du "Forsidefruer" har du set hende i dit tv, og er du ikke nået til det endnu, så har du måske stødt på hende på instagram hvor hun har et hav af følgere der suger til sig af de make-up tips Karina giver. Hun er direkte, hun siger tingene som de er, og hun pakker ikke livet eller tips ind i glamour og floskler. Befriende og en af grundende til at hun er så vellidt. Her kan du høre mere om hende, og få indblik i hvad hun har bedrevet, og det er ikke småting, kan jeg afsløre!

Følg Karina på Instagram, 

HER:

new-instagram-logo-vector-png-8.png

Karina Von D'Ahé

rss.png
<-- Lyt her!

12. juni 2020

Farshad Kholghi - skuespiller

Han kommer ind ad døren med det største smil, og det forlader ham sådan set ikke, hele samtalen. Farshad kan slet ikke lade være. Og hvis du tror at han spiller komedie hele tiden, så tror du fejl, for sådan er han bare! Han kan slet ikke lade være med at sprede glæde og smil, der hvor han er. 

Farshad er ikke bare skuespiller, han er også sanger, komiker, foredragsholder, og forfatter til to bøger.

Farshad og hans persona, "Fushu" har gode bud på glæde, lyt med her!

Følg med i "Fushu's hjælpepakke" 

HER:   

101954545_138971774456226_57324616371319

Farshad Kholghi

rss.png
<-- Lyt her!

05.juni 2020

Lars Mygind - behandler

Alle har ret til det gode liv, står der på Hanne og Lars' hjemmeside. Og er der noget Lars gerne vil, så er det at sørge for at du har det så godt som muligt! 

 

Lars har enormt mange uddannelser og uddanner selv psykoterapeuter, på en utrolig alsidig og grundig uddannelse, og så arbejder han med META-sundhed, EFT/TFT, latterterapi og meget meget mere!

Hør det livsglade interview her, hans glade væsen fik selv akustikken til at bukke under, da vi lavede interviewet!

Find Lars her: www.mygind.dk 

På linket her, finder du Lars Myginds Youtubekanal: 

you.jpeg

Lars Mygind

rss.png
<-- Lyt her!

27. maj 2020

Christian Campbell - coach

Han er foredragsholder og forfatter, og knokler alt hvad han kan, for at hjælpe folk med at finde og få, gennembrud!


Hør hans råd om hvor og hvordan han finder glæden. På hans hjemmeside kan du læse meget mere om hvad han kan.
Christians favoritcitat er: "Så længe vi tænker, som vi plejer, er der ingen ny teknologi, metode eller teknik, der kan hjælpe os videre”

Du kan finde Christian på sitet: 
www.christiancampbell.net

Bonuslink! - Vi talte om Ricky Gervais klippet vi blandt andet taler om har du her: 

you.jpeg

Christian Campbell

rss.png
<-- Lyt her!

26. maj 2020

Christer Torjussen - komiker

Han er komiker, med hang til den melankolske side af komikken. For som han siger, så kan der komme noget magisk ud af smerte. 

Lær Christer bedre at kende her, hør hans råd om hvor og hvordan han finder glæden, og husk at følge ham på facebook, hvor han er gået viralt med “Tid for bok” der er de mest hylende morsomme videoer! 

Christers favoritcitat er: "Jeg er en sånn som halter når jeg er forkjølet”

Find Christer her: 

www.facebook.com/christertorjussen/

Se første "Tid til bok" her:

you.jpeg

Christer Torjussen

rss.png
<-- Lyt her!

23. maj 2020

Mette Bloch - foredragsholder

Ihhh hvor er det hyggeligt du lytter forbi! Første afsnit, hvor jeg vil gennemgå hvad du har i vente det næste laaaaange stykke tid!

 

Du kommer til at lære alle gæsterne at kende inden de får det sprøgsmål som vi alle nok gerne vil kende svaret på, nemlig "hvordan finder du glæden?" 

Der vil være en ny gæst hver uge, så glæd dig!

Første afsnit med gæst er lige om hjørnet!

Se en foredragsteaser her:

you.jpeg

Mette Bloch

rss.png
<-- Lyt her!
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2017 by blochamok