• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2017 by blochamok

January 5, 2020

April 19, 2019

January 9, 2019

November 8, 2018

September 18, 2018

August 24, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Hvad får dig op, om morgenen?

May 15, 2019

Du har læst alle bøgerne, set alle filemene og alle de TED-talks du kan komme i nærheden af, og du VED, at du skal finde glæden, positiviteten og alt det der. Men det er som om det ikke helt fungerer. Som om du ikke kan holde gejsten mere end en dag eller to.

Er der så noget galt med dig? Det korte svar, er nej! - der er ikke en dyt galt med dig! - du er som du skal være, men der er en lille bitte chance for, at du tager munden for fuld. Det er nemlig at gå totalt kontra på din overlevelsesmekanisme, der fortæller dig, at du skal være forberedt på det værste, så du kan handle i god tid, være godt beredt, og have køleskabet fyldt med gær, skulle der komme en landsdækkende strejke.

Men når nu positivitet virker? hvad gør du så? - mit bedste råd til dig er at starte med et simpelt lille indgreb, nemlig at skrive tre ting ned aften, ting, du er taknemlig for. Du skal også tænke på en god gerning du gjorde i løbet af dagen. Holdt du døren for en anden? rejste du dig i bussen, for en der havde mere brug for et sæde end dig? rejste du en væltet cykel op? - et eller andet, der gør dig glad og lidt stolt af dig selv. Skriv det også gerne ned.

Hvis du starter med dét. Og holder ved i 14 dage... altså FJORTEN DAGE - så lover jeg dig, at du vil føle dig helt anderledes til mode, indeni. 

Tricket er at lave små forandringer, små tiltag, der gør dit liv gladere og bedre, og flytter fokus fra "hvad er det værste der kan ske...???" - og nårh ja, det bedste jeg har gjort for mig selv EVER er at holde op med at se nyheder, for hvornår har de nogensinde gjort dig i godt humør? 

Som inspiration giver jeg dig hermed den bedste TED jeg har set og hørt. Enjoy, og god fornøjelse med det hele!    (klik på billedet)

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os