• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2017 by blochamok

January 5, 2020

April 19, 2019

January 9, 2019

November 8, 2018

September 18, 2018

August 24, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Filtreret virkelighed

April 19, 2019

Hvornår har du sidst sendt et billede til en anden, postet det på facebook, twitter, LinkedIn, Snapchat eller instagram, uden at have kværnet det igennem filtermøllen? 

 

Jeg rækker selv hånden ivrigt i vejret, for der er ikke et eneste billede der forlader min kamerarulle uden at jeg har tilføjet eller trukket fra, pimpet eller pumpet det.

Og hvorfor gør jeg så det? - jeg ved ikke hvad DIN forklaring er, men for mig handler det om at billedet skal repræsentere ikke bare det der er, men det jeg følte, og den måde det så ud, da jeg trykkede på knappen. For ting jeg ser i 3D, bliver frygtelig flade på min telefon, selvom der er dybeskarphed und alles, på selv den ynkeligste smartphone i dag.

 

Jeg filtrerer virkeligheden for at fortælle en historie. Den kunne handle om Magnoliatræerne ved Østerbro Posthus, der blomstrer i små 4 dage før festen er slut, eller noget helt andet. Det er hamrende ligegyldigt, så længe billedet afspejler følelsen og fornemmelsen, indeni. Og dermed kan du selv tænke over, hvorfor nogle mennesker vælger at få farvet hår, lavet skønhedsoperationer, laserbehandlinger osv. 

Virkelighed er ikke flad, den er dejlig rund, elastisk og fleksibel. Der er mange meninger, sandheder og syn på den, så vis den, som du ser den.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os