• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2017 by blochamok

January 5, 2020

April 19, 2019

January 9, 2019

November 8, 2018

September 18, 2018

August 24, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Nye tider, nye sider!

October 28, 2017

Nå! - for ikke længe siden - eller rettere - det er nok et par år siden, men tiden flyver! - der fik jeg ny hjemmeside... Udfordringer var og er, at jeg blev træt og irritabel, fordi der altid var 1.000.000.000 (ja, det kan se ud som om jeg overdriver, men det gør jeg ikke!) opdateringer på siden når jeg gik ind for at ændre eller sætte nyt på, og det ændrede hele formatet og den lignede noget høg. Og så stoppede jeg bare.

Ikke ret smart når man gerne vil være dynamisk og udadvendt!

Så... (trommehvirvel!) - NU har jeg lavet en side jeg har magt over! - derfor er du nu også inviteret til at være med!!! 😃😃😃

Har du, med andre ord, en god historie, et sjovt billede eller noget du tror kan gøre andres dag bedre, så send det endelig til mig! - bliver det delt her på bloggen, så vanker der en gave til dig!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os