top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

Hvorfor være middelmådig, når du kan være en stjerne?

Opdateret: 1. jun. 2023

Det er aldrig let at gå imod strømmen, især når du forsøger at gøre tingene på en ny eller anderledes måde, eller når du skinner lidt for meget til andres smag. Men lad mig fortælle dig noget vigtigt: det er okay. Det er mere end okay; det er faktisk vidunderligt at være anderledes, at være unik. Og det er bestemt okay ikke at behage alle, ikke at blende ind, ikke at være jævn eller middelmådig.

Men hvordan lærer man at være ligeglad med dem, der ikke kan lide en, bare fordi man går sine egne veje? Her kommer tre praktiske råd, du kan tage i brug.


1. Øv dig i selvkærlighed

Det første skridt er at anerkende din værdi og elske dig selv for den, du er. Du er unik, og du er værdifuld. Når du virkelig elsker og accepterer dig selv, vil andres negative meninger miste deres greb om dig. Så gør ting, der nærer din sjæl, og omgiv dig selv med mennesker, der løfter dig op. Og ja, jeg ved det lyder som noget fluffy sukker med sukker på, men det virker! - Jeg vil udfordre dig til at give det en chance og mærke effekten.


2. Accepter at du ikke kan behage alle

Det er umuligt at være alles kop te, og det er okay. Forstå, at når folk reagerer negativt på dig, siger det mere om dem end om dig. Som oftest er det der pisser os mest af, det vi enten gerne vil og ikke kan, ikke orker, eller ikke lige har fået hul. Det handler i 99,9% af tilfældene IKKE om dig, når nogen taler grimt om dig bag din ryg, især hvis det handler om en succes eller et projekt du har givet dig i kast med.

Måske er de bange for forandring, eller misundelige på din succes. Lær at skelne mellem konstruktiv kritik, som du kan vokse fra, og ubegrundet negativitet, som du kan vælge at ignorere.


3. Brug din Energi Positivt

Fokuser på at skabe, lære, vokse og bidrage positivt til verden. Når du koncentrerer dig om det, der virkelig betyder noget, bliver det lettere at ignorere de negative stemmer. Husk at din tid og energi er dyrebar. Brug den på mennesker og aktiviteter, der gør dig glad og hjælper dig med at nå dine mål. Omgiv dig med mennekser der støtter dig og som kan noget du gerne vil kunne, så stræber du opad og skal ikke undskylde eller føle at du skal tale dig selv ned for at passe ind.

Det er en rejse at lære at være ligeglad med dem, der ikke kan lide dig. Men ved at øve disse tre ting kan du begynde at frigøre dig fra behovet for andres anerkendelse og leve dit liv på dine egne betingelser. Husk altid: Du er fantastisk, og du har lov til at give den fuld smadder!

36 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jun 01, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Fedt skriv, og rigtigt

Like
bottom of page