top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

Er mit liv spændende nok?


Du kender det... du logger på facebook og Instagram, og du ser det ene sjove eksotiske billede efter det andet og kan ikke lade være med at tænke på hvordan alle andre kan have det fede liv undtagen dig. Hvorfor er du den eneste i hele landet der knokler fra morgen til aften og aldrig rigtigt får det der "Insta-moment" i dit liv?

Stinker dit liv så? - gør du det helt forkert? - har du en depression fordi du ikke er "slap-stick funny" hele tiden? (ledende spørgsmål, skal jeg lige sige...)

NEJ! - der er intet galt med dig! Men det kan føles sådan, hvis du er et sted hvor du ikke har overskud til at poste noget for at vise din omgangskreds at dit liv skam også er helt vildt spændende.

Der er en eller anden idé om at det handler om at rejse, spise pæn mad - som i nydeligt arrangeret mad - og så selvfølgelig dokumentation for byture og træning. Det er dét der beviser at du lever et fornuftigt liv, og du skal helst smile overdrevet meget imens. Hvis du ikke selv kan være med på billedet af maden, så skal du med 7.000 ❤️'er vise verden at du er lykkelig over at skulle gå om bord i måltidet.

Og det sjove er, for der ER noget sjovt at hente her - (wait for it!)

Du BLIVER faktisk i bedre humør af at poste den slags.

Yup! - man tænker at det da er umuligt at det kan give noget, men det gør det... Lige når du smider det på din væg så viser du verden hvor lykkelig du er, du bliver nødt til lige at forsøge at finde følelsen, ellers er det svært at lave hjerter nok, og lige når du trykker på knappen, så får du et par skud "så så man lige mig" hormoner der ikke bare gør dig glad, du føler dig også vigtig, og du føler dig set. Sådan noget ELSKER hjernen! - den belønner dig med "feel good" fordi du har bidraget til verden med den flotte frokosttallerken, at du har markeret dig og er vigtig. Den er nemlig ret ligeglad med hvad du præsterer, bare du præsterer!

Og hvad kan du så bruge denne viden til? - det er langt fra alle dem der smider maden eller byturen på fjæsen der er helt vildt lykkelige sådan helt ind i kernen, og med 100% garanti er de det ikke hele tiden, for det kan man simpelthen ikke være. Men de får et boost når de smider det på væggen, og endnu et boost hvergang nogen smider et like.

Så selvom du ikke føler du er lige dér hvor du kan orke at gøre det samme, så vid at dit liv ikke er kedeligt eller kikset. Det er DIT liv, og du skal ikke gøre noget som helst for at passe ind i Ista-kulturen...

Vil du gerne være med, men har ikke lige den gode hårdag til et selfie, og ikke den flotteste ret på din tallerken, så smid en video af nogle dyr, det bringer altid lykke, både til dig, og til dem der nu føler at DU er overskudsagtig...


80 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page