top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

2018 - Nå for katten!


Der findes fire slags mennesker... Dem der laver nytårsfortsæt, dem der ikke laver nytårsfortsæt, dem der gør det, men lyver om det, og dem der inddeler folk i fire grupper...

Som du nok kan tænke dig, hører jeg både til i den sidste, men også i én af de andre grupper. Mest er jeg nok en af dem der lyver om det.

(Se her forventer jeg at der er gået et GYS igennem dig, at du tænker ak ve og skræk! - sætter hendes målsætningsdamen slet ikke klokkeklare mål som hun fortæller om til Gud og hver mand?

Nope! - det gør jeg ikke. Jeg sætter mig mål hele året, og til nytår har jeg det lidt ligesom når det PLUDSELIG, ud af det blå er jul eller min fødselsdag og nogen spørger om en ønskeseddel... jeg er bare B L A N K !

Men at være dårlig til at sætte sig mål en bestemt dag behøver ikke betyde at året er spildt. Har du ikke fået tænkt dine mål og planer igennem endnu, så se om du kan finde tid til at prioritere det. For ikke alene er der større chance for at nå et mål, når man ved hvad det er - men det giver også god mening at kaste linen med krogen langt ud, og så stille og roligt hale sig i op mod toppen.

Et af mine mål i år er at jeg skal blive klogere. Jeg vil læse mere om hjernen (det er sådan lidt hobby-agtigt for mig) men også forsøge at tilrane mig viden hvor jeg kan. Jeg vil tage mindst ét kursus i noget nyt, og jeg vil lave et helt nyt foredrag som jeg kan berige en masse mennesker med.

Hvis nu du skulle vælge to ting - bare to, der skulle have fokus, hvad skulle det så være? - og når du ved hvad det er, hvad kan du så sætte af helt klippefaste konkrete mål for de to ting? - altså, målet skal være noget du VED når du har nået, ikke bare "jeg vil godt være lidt slankere..." - men et konkret mål for enten cm. om livet, vægt i kg. eller tøjstørrelse eksempelvis...

Giv dig selv den gave at sætte et par timer af til at tænke og planlægge, for jeg garanterer dig for at 2018 bliver lidt af en fest.

Nytår


65 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page