top of page
  • Forfatters billedeMette Bloch

Den mørke vinter.


Argghh!!! - jeg kan ikke klare det! - eller... jo... det skal jeg jo for filan! - men, jeg er ikke vild med det, det der "vinter". Og er det så fordi jeg ikke kan li' sne, kælketure og varm kakao ved en lun pejs? eller julegaver? NIX! - det har intet med det at gøre. Det handler om at jeg bare ikke er vild med alt det mørke.

Bevars' det kan være hyggeligt en gang imellem, især hvis det er en god fest og man har formået at isolere George Clooney fra flokken nede i et mørkt hjørne.... hov... sorry... jeg er nok et helt andet sted end dig i min associationsrække - tilbage på sporet!

Det kan selvfølgelig være hyggeligt nok, men men... ikke i MÅNEDER i streg! - i denne tid ville jeg ønske at jeg boede længere syd på, hvor dagene ikke bliver så korte. Der hvor man stadig kan se noget om eftermiddagen, og at gardinet ikke bliver trukket helt for, inden man er færdig med madpakken...

Men ikke mere brok med mig... det er jo i og for sig, "third world problems." På opturssiden vil jeg til gengæld glæde dine øjne med et super lækkert foto taget af mig og Clooney til den der fest der, du ved, det mørke hjørne... Ejnoy! ❤️

black

147 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page